Honey's FotoPage

By: Siti Nurhaniza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Dec-2008 04:07 Email | Share | | Bookmark
Happy 1st Birthday Siti Nurhaniza - 21 Disember 2008

 
 
 
View all 84 photos...


21 Disember 2008 genaplah setahun kelahiran permata hati sulung kami Siti Nurhaniza binti Reza Adha. Kami menyambutnya di Kampung Bukit Cerakah (Rumah mak honey). Baby CT kelihatan ceria sepanjang hari dan kegembiraannya benar2 terserlah di harijadi. Masa kami ramai2 menyanyikan lagu Happy Birthday untuk CT, dia menari dan melonjak mengikut irama.. Wah..wah.. dah besar anak mama ni.. Majlis harijadi ni turut meraikan harijadi anak buah honey (Adani Nursyakirah binti Abdul Majid) yang ke-2 tahun sebab Kirah lahir 22 Disember 2006, best sikit sambut ramai2. Teringat honey masa bday honey bulan Oktober lalu, honey sambut ramai2 utk family yg lahir bulan 10.. (Honey, Abg Ajid, Puteri, Yayang, Aiman, Azim)..



Balik pada cerita asal, sehari sebelum majlis.. mama n papa CT yang excited lebih nak sambut bday ni.. Papa pasang khemah pastu mama tolong hias dgn belon2, banner, sticker.. tengoklah, cantik tak kami hias.. hehe. Di subuh hari pula mama n papa dan KakNana pergi Pasar Borong Klang sebab nak beli Ikan Fresh utk bakar2 petang karang.. Ramai yang sponsor utk majlis CT ni, Sate Nenek CT yang blanje sampai 700 cucuk, siap tetamu boleh tapau lagi.. Hik hik.. Pastu Laksa, Kuih Karipap, Keria, Roti Sosej KakNana sponsor. Jutaan terima kasih kepada yang sudi sponsor pada hari tu.. Tak lupa juga kepada Pojie n Pijot yang datang merakamkan gambar2 utk kenangan hari lahir CT. Terima kasih diucapkan...











Monday, 7-Jul-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kahwin Laily & Fairuz - Umah Lelaki 6 Julai 2008

 
 
 
View all 18 photos...


Monday, 7-Jul-2008 07:02 Email | Share | | Bookmark
Seminar Keluarga Bahagia JPA 2008 - 28 & 29 Jun 2008

 
 
 
View all 9 photos...


Wednesday, 4-Jun-2008 03:55 Email | Share | | Bookmark
Berkelah di Sungai Congkak 2 Jun 2008

 
 
 
View all 30 photos...
Seronoknya baby mama mandi sungai. Mula2 masukkn kaki menangis x mahu, bila lama2 dah ok lak. Mama & Papa pun mula2 takut nak masukkan baby dlm air coz sblm ni x pernah mandi air sejuk lagi, mandi air suam jer... Tapi Kak ipar kata bagus utk baby mandi air sejuk.. So we all try laa.. Ni la aksi2 baby dlm air. Yg gambar menangis tu dia xnak kuar lak dari air, nak main pelampung tu jer... Hehe.. Bestnya tgk ragam baby..


Wednesday, 14-May-2008 07:11 Email | Share | | Bookmark
My Baby with my bestfriends Nor Farizan

 
 
 
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net